Onze webshop

Optoma

Sertronics Nederland B.V. is het geautoriseerde servicecenter voor Optoma producten in de Benelux. Via onze webshop verkopen wij de originele Optoma lamp-units, afstandsbedieningen en accessoires voor Optoma projectoren.

Wanneer u een originele Optoma lamp-unit koopt, bent u verzekerd van juiste werking van het product. Een originele lamp-unit past perfect in uw projector en voldoet aan de eisen die Optoma aan de lamp-unit stelt. U voorkomt daarmee storingen aan uw projector zoals oververhitting, uitvallen en overbelasting van de voeding.

Emmi-Dent

Emmi-dent is het enige merk ter wereld met een 100% ultrasone tandenborstel. De tandenborstel is getest door middel van klinische proeven en heeft inmiddels meer dan 100.000 dagelijkse gebruikers.

Tot nu toe konden tanden alleen gereinigd worden door te polijsten met “schuurmiddelen” in tandpasta en met borstels. Met behulp van de speciale ultrasone techniek kunnen tanden nu zonder moeite glad, zacht en uitzonderlijk efficiĆ«nt worden gereinigd. Dit alles zonder wrijving, zonder beweging en zonder de overbodige “schuurmiddelen”.

Sertronics SerShop

Sertronics Nederland B.V. is het geautoriseerde servicecenter voor Quigg en SHG producten in de Benelux. Via onze webshop verkopen wij de originele onderdelen en accessoires voor uw Quigg of SHG product.

Waarom origineel? Wanneer u een origineel onderdeel of accessoire koopt, bent u verzekerd van juiste werking van uw product. Originele onderdelen en accessoires passen perfect in uw product en voldoen aan de eisen die de fabrikant aan uw product stelt. U voorkomt daarmee storingen aan uw product.