Veelgestelde vragen

Spijtig om te horen dat het apparaat niet correct functioneert. U kunt uw defect apparaat bij ons aanmelden via het retour formulier. Wanneer u alle gegevens ingevoerd hebt, krijgt u van ons bericht over de verdere afhandeling.

Dat is vervelend. Wij hebben echter de kassabon of aankoopticket nodig om u verder te kunnen helpen. U kunt bij het verkooppunt waar u het artikel gekocht hebt, een kopie kassabon of aankoopticket aanvragen. Deze mag geschreven zijn maar moet wel voorzien zijn van een filiaalstempel, aankoopdatum en het aankoopbedrag. Met deze kopie kunnen wij u verder helpen.

Zodra uw apparaat is ontvangen, ontvangt u automatisch een email met daarin een link geplaatst.
Via deze link kunt u 24/7 via ons portal de actuele status van uw reparatie inzien.

Als u een lamp-unit of accessoire wilt bestellen verwijzen wij u naar onze online shop www.optomashop.com. Hier vindt u alle lampen en accessoires welke wij verkopen voorzien van een afbeelding en prijs. Na ontvangst van uw betaling zal de bestelling verzonden worden.

Kunt u het lamp-unit of accessoire niet terugvinden in de webshop, vul dan dit formulier in. Vermeld hierbij het model- en serienummer van het lamp-unit of accessoire wat u zoekt. Na ontvangst van uw gegevens, gaan wij voor u kijken of wij het onderdeel of accessoire voor u kunnen bestellen.